Hjärta, Kurta och Hicka

Jag kommer sakna dig, Kurta ❤️

Nu finns han inte mer. Min håriga lilla snöboll. Sofia ringde veterinären efter jobbet och de hade tid för oss direkt.

Jag följde inte med. Visste sedan Hicka avlivades att jag inte klarar av att vara med i rummet när han får sprutan. Klarar inte av att se livet rinna ur den lilla kroppen.

Hela dagen har känts jobbig och konstig, men jag trodde ändå att jag skulle känna mig okej, men så fort Sofia tog fram honom ur buren kom tårarna.

Han är, var, ju så mysig. Hans söta lilla minitunga som slickade mina fingrar när jag blivit blöt från vattenflaskan. Och de små pussarna. Pepparkornsögonen. Ett litet liv, och ändå så älskad. Han var speciell den där.

Vi lade massor av mjölmaskar i transportburen med honom. Det bästa han vet. Klart som fan han skulle få bada i det. Det enda han tycktes intresserad av att äta de senaste dagarna.

Jag pussade på honom och tittade på hans fina ansikte och hans söta lilla rumpa. Min plutt ❤️

Veterinären kom ihåg honom från förra besöket och hon tyckte att vi gjorde rätt som valde att avliva honom. Det känns lite lättare då. När hon, som har all kunskap, håller med oss i vårt val.

Hans bur är nu städad. Vill inte ha en tom, stor bur som påminner om vad som fattas. Blodfläckar i spånet och blod på två av hans hus fyra väggar. Det finns inget som påverkar mig så mycket som när djur mår dåligt.

Nu finns varken Kurta eller Hicka kvar. De där små tussarna som skänkt så mycket glädje, och också en hel del oro. Det var fantastiskt att få ha dem den här tiden, men när Luna och Juno dött kommer det inte bli några mer dvärghamstrar. Det tar för mycket på mitt psyke. De lever så kort tid. Jag orkar inte det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s