Exponering, Familj, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Schizotypal PS, Social ångest, Vardagligt

Äntligen har vi en diagnos på Kami

Tuff dag. Försökte ta mig upp i god tid, men sov nog till strax innan tio iallafall. Kände mig urlakad redan då och tvingades hälla i mig kaffe för att orka hålla mig på fötter.

Efter promenaden satte jag mig vid datorn och fixade med bloggen. Vid två skulle jag enligt schemat skriva brev, vilket jag också gjorde, men inte mycket längre än tio minuter. Var för grötig i skallen.

Sofia pratade med veterinären förut och vi har nu äntligen en diagnos på Kami – tidig njursvikt. Hon fick ingen riktigt information om vad det innebär, annat än att han nu ska äta specialfoder och komma på återbesök om två månader. Eftersom Sofia var på jobbet när veterinären ringde fanns inte tiden att ställa frågor, så hon ska ringa upp henne någon annan dag. Jag vill veta allt som finns att veta. Framförallt vill jag veta om det finns någonting jag, eller vi, kan göra för honom.

Pappa och jag stoppade hundarna i bilen och drog till veterinären för att köpa maten. Jag var ju tvungen att prata. Fråga om fodret och säga Sofias personnummer och sådär. Jobbigt, men jag är ändå stolt över mig själv. Jag vågade till och med fråga vad vi ska göra med hans andra specialfoder. Han äter ju specialmat för urinsten och jag ville veta om vi ska sluta med det helt nu. Hon skulle prata med veterinären imorgon, men på henne lät det som att urinstensproblematiken får komma i andra hand. Urinsten är ju inte dödligt, medan njursvikt är det.

Efteråt drog han och jag till Willys och handlade. Mamma ligger hemma och är sjuk så vi fick klara oss själva. Tackolov var det inte mycket folk som handlade, annars hade det varit betydligt svårare och tagit längre tid för oss att bli klara. Idag klarade jag av att sköta mycket på egen hand.

Men det är inte konstigt att jag är slut nu. Ska ta och läsa tills PH börjar. Om en månad är det dags för Readathon igen och även denna gång är det små readathons innan själva readathonet och denna vecka är uppgiften/målet att läsa 1000 sidor. Så det är vad jag försöker göra och hoppas på att det kan kicka igång mitt lässug på nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s