BPS, DBT & dylikt, Exponering, Familj, Färdigheter, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Schizotypal PS, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Lite basic DBT och hjälp från pappa löser det mesta

Det har ändå gått relativt bra idag. Pratade med pappa innan jag skulle ut med hundarna och med hans hjälp kunde jag fokusera mer på det logiska. Inte bara känslan.

Och under båda promenaderna med Kiba och Kami lät jag dem söka mat ute. Det var obehagligt och emellanåt fick jag för mig att folk typ bevakade mig, men jag höll mig lugn och tog tillbaka fokuset till just hundarna. Lite basic DBT typ.

På schemat för dagen var det brevskrivning vid två och burstädning vid sex, men det sista valde jag att skjuta på till helgen. Hade fullt nog med att hålla mig upprätt och icke kaotisk i hjärnan så det fanns ingen ork alls till det.

Jag är ändå nöjd. Eller mer än nöjd egentligen och nu ska jag belöna mig själv med läsning. Är snart uppe i 500 sidor, och om jag ska hinna med 1000 till måndag morgon får jag se till att rappa på under helgen. Men det är okej. Jag vet ju att jag inte klarar av att läsa när jag är ensam hemma så jag har hela tiden vetat att helgen kommer fokuseras på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s