Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Litteratur, Vardagligt

Lyx

IMG_8177.jpg

Idag hade jag lyxen att vakna utan den där känslan av.. jag vet inte, besvikelse? Irritation? Trötthet? Jag kan inte sätta ordet på vad det är för känsla, men jag kan beskriva hur det känns. Avigt, obekvämt, fruktansvärt, jobbigt, motvilligt, sorgset. Med andra ord är det inte konstigt att jag har svårt att ta mig upp på morgonen.
Men idag, idag, fanns det inte där och det är en lyx att ta tillvara på. Jag känner inspiration att skapa och ett ständigt sug efter att läsa. Mini-readathonet förra veckan, som jag för övrigt klarade, kickade igång min läslust igen och det ger mig ro. Av någon anledning blir det mesta obekvämt när jag inte har lust att läsa. Det är som att en stor trygghet försvunnit.

IMG_8208.JPG

I måndags fick jag hem min monsterbeställning. Sju nystan med sockgarn och elva böcker (Cruel beauty – Rosamond Hodge, Pushing the limits – Katie McGarry, Recovery road – Blake Nelson, I was here – Gayle Forman, Wrecked – Maria Padian, Things we have in common – Tasha Kavanagh, Ett transfeministiskt manifest – Maria Ramnehill, Märkta för livet – Emelie Schepp, Askungar – Kristina Ohlsson, Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi lärt känna varandra innan du dog – Jonas Hassen Khemiri, Fotografiet – Carina Bergfeldt). Jag är extra sugen på det transfeministiska manifestet, men tror jag tänker spara den till readathonet.

Så jag är ganska okej idag och det tänker jag njuta av till fullo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s