Familj, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Vardagligt

En tjock hinna

Jag kämpar fortfarande med att hålla mig kvar i verkligheten. Idag kanske mer än tidigare. Det känns som att en jävla hinna ligger i vägen som jag måste skära sönder med kniv, men oftast är den för slö för att ta sig igenom.

Imorgon ska det tydligen regna, så den där promenaden i skogen lär det inte bli någonting med. Risken är därför stor att jag kommer stanna inomhus tills måndag och förmiddagspromenaden och det är fan det sista jag behöver. På något sätt skulle jag behöva få ut mig själv, iallafall en kortare stund.

Överhuvudtaget har jag svårt att faktiskt göra saker om helgerna. Jag är så slut efter veckan som gått att jag inte orkar kämpa emot varken tröttheten eller den där passiva sidan jag aldrig tycks kunna slå mig fri ifrån.

Jag vill inte ha det så. Jag vill göra saker och inte pausa mitt liv bara för att Sofia finns hos mig och jag därför är trygg nog att koppla av.

Nu är det dock dags att läsa och ta en semester från min verklighet för en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s