Hjärtat tror att jag är ute och joggar

Svårstartad morgon. Kände redan igår eftermiddag att kraften lyser med sin frånvaro och efter en natts sömn är jag fortfarande lika trött. Det kommer bli en kämpig dag.

Samhain igår var ändå fint. Gjorde mig ett halsband som planerat och även om det blev lite snett är jag nöjd.

Gjorde även ett armband.

Och jag har fått mersmak. Ett litet pentagram jag har hängandes i köket, och som brukade användas som halsband, planerar jag att skapa ett smycke av idag. Kanske ett armband.

Idag har jag ett schema att följa igen och dessutom är det veckohandling ikväll. Sofias föräldrar ville ha med oss på en föreläsning av en transkvinna ikväll och även fast jag vill, och trots att det innebär ett starkt ångest- och stresspåslag att inte följa med, förstår jag inte hur jag ska orka. Just nu förstår jag inte ens hur jag ska lyckas samla kraft nog att både klä på mig och ta ut hundarna på promenad. Hjärtat verkar dock tro att jag är mitt uppe i en joggingrunda med tanke på hur snabbt det slår.

Gäääääääsp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s