Kiba ♥️ Vincent = sant

Det var skönt och välbehövligt för mig att åka bort en sväng idag. Kenny och Vincent hämtade upp mig och Kiba och så åkte vi hem till mamma och pappa.

Vincent tog mammas gamla telefon och tog kort efter kort efter kort efter kort på honom och Kiba. Det är fantastiskt att se dem tillsammans. Från början var Kiba fortfarande lite avvaktande mot Vincent men när det var dags att åka hem igen lät han Vincent krama om honom samtidigt som han viftade som satan på svansen. Det är precis sånt jag behöver och mår som bäst av 😍

Vi bakade bullar och sedan lekte Kiba och Vincent. Vincent gömde mat som Kiba fick söka efter och han kastade ut bitar på golvet så han fick jaga lite också.

<<<
fem gick vi ut på promenad tillsammans, vi tre. Vincent ville hålla kopplet, och det fick han, men jag höll fast i öglan längst bak.

<<<
var en väldigt mysig promenad och innan vi återvände till mamma och pappa stannade vi till vid en lekplats där Vincent åkte rutschkana.

Otroligt välgörande för min själ. <<<
kväll är det meningen att jag ska ha läskoma men det känns inte som att huvudet orkar med riktigt. Jag är slut efter timmarna hos mamma och pappa. Dessutom känner jag för att rita också.

<<<
enaste veckorna har jag spenderat flera timmar varje dag med att rita och det tycks aldrig bli tråkigt. Men jag ska försöka mig på att läsa en stund iallafall och förhoppningsvis infinner sig suget så jag kan försvinna bort i läskomedimman några timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s