bullet journal/filofax, Färdigheter, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Alldeles för mycket som måste göras

Jag försöker blogga, tänka, existera, vara. Få luft. Det är så mycket jag behöver göra idag, när jag egentligen varken vill eller tycks ha kraft att göra någonting. Idag är en sådan dag jag vill försvinna i min värld av reality tv, gelepennor, garn och hundar. Orken och viljan finns inte där till att göra någonting annat men idag har jag inte lyxen att försjunka in i min bomullsvärld. Imorgon drar vi ned till Lysekil, äntligen. En helg är egentligen alldeles för kort, men bra mycket bättre än ingenting.

Jag måste

  • tvätta hundarna, för mina föräldrars skull, eftersom de båda är allergiska och en tvätt iallafall minskar lite av deras bekymmer.
  • städa en hamsterbur.
  • packa.
  • bada och tvätta håret.

Det känns överväldigande och jag försöker tänka till, fundera, hur jag ska kunna göra det lättare för mig själv. Det är ju alldeles för mycket saker för mig att göra, på en enda dag. Det vet jag. Men det måste göras.

IMG_0787Packningen kan jag iallafall dela upp. Ställa fram väskan på vardagsrumsgolvet och packa lite då och då.
Men resten… Sofia jobbar till sju och jag klarar varken av att duscha eller bada när jag är ensam i lägenheten. Och hundarna, som aldrig fått vänja sig vid hårfön, måste tvättats efter sista promenaden.
Och så den där förbannade buren. Det luktar hamsterpiss i hela lägenheten. I värsta fall blir det bara rengöring av hjul och utbytta sandbad. Resten skjutet till söndag när jag är hemma igen.

Jag längtar tills den här dagen är över och jag sitter i bilen ned till mitt alldeles egna paradis,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s