Familj, Hjärta, Kreativitet

Ett avbrott

Det är tydligen andra advent idag. Så lite lust och längtan som jag känner, eller inte känner, i år har jag aldrig varit med om tidigare. Det är julafton om två veckor och jag känner ingenting. Nada.

Igår fick jag dock en välbehövlig och väldigt uppskattad paus. Sofia, Johan och jag drog till Degerfors för att fira tjejerna. Ida har redan fyllt, så det blev ett försenat firande för vår del, och Ella fyller på nyår och för hennes del blev det ett för tidigt firande. Vi hade köpt varsin byrå fyllt med pyssel till tjejerna och att det var en hit var uppenbart då de pysslade konstant i över tre timmar.

Och nu har jag en väldans massa konstverk att sätta upp på väggen ♥️

Det var så skönt att vara där, hos Anna och Daniel. Mysigt och avslappnat och trevligt. Kalasandet gjorde mig väldigt gott och jag är glad att jag trotsade den förbannade depressionen och följde med dit. Även om kroppen och sinnet kommer vara trött och kanske utmattad ett bra tag så är det sånt som ger livslust och en vilja att fortsätta.

Lika mysigt var det att stanna till hemma hos Mojje och Monica efter kalasandet. Mojje fyller idag och Sofias mormor Raja fyllde i november så vi ville stanna till och mysa lite med dem med.

Sofia och Raja satt och skrattade i soffan och var så lika varandra att jag ville ta ett kort och resultatet; en av de finaste bilder jag sett ♥️

Men nu är jag hemma igen. Lite fast i sängen och utan vilja att ta mig upp. Men jag ska upp. Jag ska sätta upp Idas och Ellas konstverk på väggen och jag ska dricka julmust. Och förhoppningsvis inte sova bort hela dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s