Det förflutna, Familj, Hjärta, Kiba och Kami

Precis som jag vill ha det

Det är så jävla skönt att det här året snart är över. 2017… vad ska jag säga? Ett av de tuffare åren i mitt liv. Utan mina fina människor tror jag inte, eller vet snarare, att jag hade överlevt. Utan er är jag inget.

Nyår brukade innebära fruktansvärt mycket ångest och tomhetskänslor för mig. Jag ville desperat ha så många människor runtom mig som möjligt för att försöka ta död på den där tomheten, men det hjälpte ju aldrig.

Idag vaknade jag med skräckångest men av andra anledningar (tablettmiss ligger till grund för det). Inte för att jag känner mig tom och ensam för det gör jag verkligen inte. Nyår, så som det är idag, är precis som jag vill ha det.

Har gått runt i pyjamas hela dagen. Har fixat cheesecake till ikväll och Sofia och jag ska snart äta lövbiff. Persiennerna är neddragna och ljudet på teven på högt, för hundarnas skull. De är okej än så länge, med tanke på raketerna, men fyfan vad jag skulle vilja strimla alla egoistiska jävlar som sätter en stunds glädje framför djurs, och många människors, välbefinnande.

Hur som.

Sofia, hundarna och jag ♥️ God mat, massa cheesecake, avsnitt av Gåsmamman och alkoholfritt bubbel att skåla i. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att säga adjö till 2017 och välkomna 2018 ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s