Vardagligt

Det är inte ett dugg kul

Såhär är det. Jag vet inte om jag vill fortsätta blogga längre. Just nu känns allting som har med bloggen att göra jobbigt och energikrävande och så ska det inte alls vara. Så jag tänker ta en välbehövlig paus utan dåligt samvete för att jag inte skriver någonting och gå igenom för- och nackdelar med att blogga och för- och nackdelar med att sluta. Och när jag nått ett svar kommer jag skriva det här. Vi får se helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s