Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Psyk, QTBH, Vardagligt

Det är skönt att slippa spendera dagarna med att gäspa

Det ska bli jäkligt intressant att se hur jag sover inatt och imorgon bitti, nu när jag börjat få en mer regelbunden sömn. Det kommer också bli intressant att se ifall jag kommer vakna något under natten. Tror faktiskt inte att jag gjorde det inatt och vem fan hade kunnat tro det?

Det är underligt, allt som händer inom mig. Och skönt. Att inte spendera hela dagarna med att gäspa och längta efter att få lägga mig. Att orka göra normala saker som laga mat och borsta håret. Det är lyx.

Kvällen har spenderats framför teven med mina älsklingar. Massa serier och god mat. Har aldrig ätit så mycket god mat som nu förut. Har heller aldrig varit så mätt som jag är nu. Och osugen på sötsaker. Frukost, lunch och middag är allt som behövs. Och tack vare M på Karla har jag en så mycket större chans att klara av att hålla mig till det här. Inte för att det är svårt för det är det inte. Allt med LCHF är så jävla lätt. Jag väger mig inte. Räknar inte heller kolhydrater, hur mycket jag får i mig. Brukar hamna på runt 20 men det är egentligen skitsamma.

Min största anledning till att börja med LCHF är för att ett av mina blodprov visade att jag är på väg att få diabetes. Det var knappast en chock. Jag är mer chockad att jag inte redan fått det.

Det känns som att 2018 kan bli motsatsen till 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s