Familj, Känslopåslag, Kiba och Kami, Vardagligt

Efterlängtat återbesök

Kami gjorde det inte lätt för mig att skriva dagbok imorse.

Idag är jag nervös. Betydligt mer nervös än jag räknat med. Kamis efterlängtade återbesök äger rum klockan 3 och Sofia komma ta med honom dit medan jag stannar hemma med Kiba. Egentligen skulle jag vilja vara med. För kontrollen det skulle ge plus att jag skulle få veta allt som behöver vetas så fort veterinären yttrar orden. Men det är säkert skönare för Kami att jag och min oro inte kommer närvara. Sofia är så mycket lugnare och därför tryggare. Kiba och jag får passa på att njuta av lite egentid tillsammans.

Tills dess gäller det att fördriva tiden på bästa sätt. Jag känner mig nojjig och lite sårig men ändå på en mycket stabilare nivå än det brukar vara, nu när jag har en mer stabil grund att stå på i form av regelbunden sömn och regelbundna måltider. Utan det skulle jag väl vara ett totalt nervvrak idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s