Familj, Hetsätning, Kiba och Kami, Luna och Juno, Vardagligt

Engångsskor och LCHF

Jag har märkt att jag inte vill använda frysen nu när Junos lilla kropp ligger där. Skulle göra is till en iskaffe imorse men jag klarade inte av att öppna dörren. Inte för att jag är äcklad, inte alls. Det känns snarare… oheligt. Mitt husdjurs lilla hamsterkropp ligger där inne och det känns fel att störa. Respektlöst.

Är precis inkommen från eftermiddagspromenaden med Kiba och Kami. De har hatat slasket de senaste dagarna och inte velat gå ut alls. Idag är det iallafall torrare men allt grus gör det svårt för Kami att gå, trots skorna han har på sig. Det är engångsskor. Köpte det först för att testa. Se om han, och Kiba, ens skulle gå med skorna på. Bättre det än att köpa dyra jävla skor som de inte skulle använda.

IMG_9681.JPG

IMG_8767.JPG
Bilder från förra veckan, med engångsskorna på

Men båda är helt okej med sina skor och jag hoppas att nya, bättre skor kommer göra det mindre jobbigt för Kami att gå på grus. För jag vill ut och gå. Fort. Långt.

Den sjunde januari började jag med LCHF. Det innebär att det idag är min 69e dag med LCHF och det har på allvar förändrat mitt liv. I början var jag rädd att det skulle trigga igång mina ätstörda beteenden och därför vägrade jag väga mig. Skumt nog fungerar allt bara bra. Jag går inte upp på nätterna och äter, tänker inte på mat och sötsaker 24/7, har mycket mer energi, hjärnan känns inte längre dimmig och framför allt är mitt humör väldigt mycket bättre. Jag började inte med LCHF för att gå ned i vikt, det var för att jag var i riskzonen att få diabetes, men jag skulle ljuga om jag sade att viktminskningen inte vore en bonus. Mitt fokus ligger dock inte där. Det ligger på att äta bra och må så stabilt som möjligt.
Att både mamma och Sofia joinat sekten är ännu en bonus.

Men jag har inte tid med det här nu. Skulle behöva laga mat. Idag ska jag prova göra blomkålsmos för första gången och köttbullar till det. Jag tycker till och med det är roligt att laga mat nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s