Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Litteratur, Vardagligt

Fin fredag

IMG_0274.JPG

Jag mår så jävla bra idag! Lyckades ta mig upp strax efter klockan sju och åt goda mackor jag bakade i förrgår till frukost. Det tog en väldans massa mackor innan jag fann ett recept på LCHF mackor som jag faktiskt gillade. Alla jag testade innan var kompakta och obehagliga i konsistensen av mandelmjöl, men dessa jag hittat nu, Tjockkockens Ostplättar, kan jag inte få nog av och Sofia älskar dem, om möjligt, ännu mer än vad jag gör.

Efter frukosten satt jag i soffan och läste tills det var dags att ge hundarna mat och gå ut. I solen var det varmt och skönt, men blåsten fick mig att huttra. Ändå njöt jag. Hundarna var lyckliga och vi hade bra kontakt hela promenaden. Det bästa av allt är att de är så duktiga när vi möter andra hundar. Kami tittade lite på hunden som var några meter ifrån oss i parken men blev varken uppspelt eller irriterad. Istället följde han glatt efter mig.
Han är fortfarande besatt av snö och harpluttar men det känns inte jobbigt längre. Så länge han är hungrig verkar njurarna ändå fungera okej. Om han tappar aptiten, då är det läge att börja oroa sig.

IMG_0951.jpg

Det är Fredag, Chopin spelar i bakgrunden, jag är en ny kärlek (MacBook Air), ska möta Sofia med hundarna när hon slutat jobbat och jag har börjat bearbeta boken igen. Det är helt enkelt en bra dag.

Dessutom fyller min fina pappa 61 år idag. Han och mamma är nere i Spanien, precis som de brukar vara runt hans födelsedag. Har svårt att förstå att gubben är över 60. I mitt huvud kommer han alltid vara någonstans runt 40 vilket känns lite konstigt med tanke på att jag själv blir 33 i år 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s