Familj, Kiba och Kami, Litteratur, Vardagligt

Pryltöntar

IMG_0048.JPG

Jag har snart varit vaken i nio timmar. Det är lördag och om helgerna brukar det var extra svårt att komma upp ur sängen men idag tog jag mig upp redan vid åtta. Sofia vaknade tidigt hon med och runt elva gick vi en tur med hundarna. Sofia ville till Netonnet och köpa en Apple Watch och medan hon var där inne och handlade gick jag runt med hundarna vid Svartån. I tisdags köpte jag mig en Fitbit som kickar mig att röra på mig och därför ville jag inte stå still och bara vänta medan Sofia var inne och handlade.

Det blev en promenad på nästan fem kilometer, som körde slut på mig. Hemma igen satte jag mig med Greta (datorn) i sängen och jobbade med boken en stund innan jag läste ut Dare you to av Katie McGarry.

Nu har vi käkat ost- och broccolisoppa och jag ska passa på att läsa innan vi ska börja vår myskväll med massa serier och hemmagjord vaniljglass 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s