Exponering, Färdigheter, Högtider, Hjärta, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Social ångest, Vardagligt, Wicca

Välkommen våren

IMG_3800.JPG

Jag är rätt instabil just nu. I helgen var jag ett grinigt monster utan att förstå varför och de senaste dagarna har overklighetskänslorna varit påtagliga. Jag vet inte vad som ligger till grund för dessa sårbarheter. Vet inte vad de kommer ifrån.
Men idag har jag ändå kunnat vara glad trots overklighetskänslorna. Det är Ostara och våren är officiellt här. Under promenaderna under dagen har jag varit extra mindful på vårtecken och sånt. Kvittrande fåglar, smältande snö.

IMG_0130.jpg

IMG_0142.JPG

Förutom det har jag inte gjort något speciellt för att det är Ostara. Från början hade jag tänkt bjuda hit mina föräldrar på middag, men det var innan jag insåg att de skulle vara i Spanien.

Jag har dock varit produktiv idag. Läste två och en halv timme imorse och det är mäktigt att se hur mycket lugnare jag blir under dagen när jag hunnit läsa några timmar innan det är dags att ta itu med allt det vardagliga.
Jag har också skrivit klart ett brev, vattnat blommorna och tvättat två maskiner med tvätt. Och just det, jag lyckades ta ut soporna imorse.

Och därav tror jag glädjen kommer. Att jag orkat och lyckats. Men nu är jag trött och huvudet fyllt med geggig dimma. Har försökt jobba lite med boken men det funkar inte riktigt när hjärnan inte vill vara med. Istället ska jag kolla upp recept på något gott att göra till ikväll och sedan läsa. Eller sticka och glo på Degrassi. Vilket som innebär iallafall avkoppling för hjärnan och det är precis vad jag behöver just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s