Familj, Kiba och Kami, Vardagligt

Energilöshet

IMG_0053.jpg

Idag är en energilös dag. När jag ätit frukosten noterade jag att energinivån låg på en trea (av tio) och insåg samtidigt att det är ett bra redskap för mig att använda mig av, – att använda en skala från 1-10 för att ta reda på hur mycket jag orkar varje dag. Och sedan, utefter det, bestämma vad jag ska ha för mål och planer under den kommande dagen.

Vid ett lade jag mig i sängen för att läsa, men visste att jag inte skulle orka länge. Tröttheten tog över och resulterade i en två timmars tupplur. Den första tuppluren jag tagit på någon månad. Vet inte om jag tagit någon alls sedan jag började med LCHF. Kanske när jag var sjuk, men inte annars. Vilket säger otroligt mycket, jag som brukade vara tuppisarnas okrönta drottning.

Igåreftermiddag gick Sofia och jag på en flexipromenad med hundarna och Kiba fick bestämma var vi skulle gå.

IMG_5495.JPGIMG_2524.JPGIMG_2529.JPGIMG_2537.JPGIMG_2540.JPG

Det är alltid roligast när han får bestämma. Det blir på vägar vi själva nödvändigtvis inte skulle välja. Ofta platser som i våra ögon är väldigt tråkiga men som hundarna tycker är desto roligare. Och de där promenaderna är alltid en höjdpunk. Promenader med de tre slår det mesta.

Nu ska jag snart träffa mamma och pappa som kom hem från Spanien igår kväll. Och sedan ska jag tvinga mig själv att laga mat. Energinivån ligger på en fyra nu och jag antar att det kommer bli en hel del sängliggande idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s