Familj, Hjärta, Kiba och Kami

Böcker, hundar och vårsol

Det har varit några riktigt fina dagar. De första timmarnas vakenhet har varit jobbiga, innan salten kickat in skulle jag tro, men efter det har jag lyckats njuta av solen och våren. Om förmiddagarna har jag suttit på balkongen, med hundarna såklart, och läst och tagit vara på detta fina vårväder.

IMG_0229

Hela veckan har det blivit väldigt mycket läsning. Om en dryg månad är det dags för årets första Readathon och det förbereds med några mindre läsutmaningar månaden innan. Denna vecka var utmaningen att läsa 24 timmar.

Så jag har läst och pysslat lite hemma och så har Sofia och jag gjort en intresseanmälan på en etagetrea här i området. Tanken på att flytta känns både fantastisk och fruktansvärd. Det är så mycket med en flytt som innebär stora påfrestningar för mig och just därför försöker jag att inte tänka för mycket på det. Inte än. Inte förrän jag vet om lägenheten kommer bli våran eller ej.

Istället har jag fokuserat på läsning och mys med Sofia och hundarna.

Igår tog vi en långpromenad på 3,28 kilometer och lät hundarna jobba för maten i Karlaparken. Hemma igen var grabbarna trötta och jag spenderade kvällen med läskoma.

Och idag har jag läst de sista timmarna för att nå det där målet på 24 timmar och innan maten tog vi ut Kiba och Kami i parken där de fick vara lösa med sina orange linor, leta mat och leka.

IMG_0327

Med andra ord har jag lyckats tanka energi. Nu ska jag fixa iskaffe så jag lyckas hålla mig vaken längre än till elva, för kvällen efter läskoma är det dags för seriemys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s