Familj, Handarbete, Kiba och Kami, Vardagligt

Oinspirerat

IMG_0337.JPG

Så jävla oinspirerad dag. Egentligen rätt dumt att klaga för dagen i sig hade kunnat vara betydligt värre. Omställningen från längre helg till vardag igen brukar vara jobbigt men idag har jag klarat det utan större problem. Och det i sig är fantastiskt.

Ändå är jag rätt trött på mig själv. På att känna mig oinspirerad och okreativ. Både förmiddags- och eftermiddagspromenaden med Kiba och Kami blev samma runda och större delen av dagen har jag suttit i soffan och antingen småfixat lite med min bullet journal eller organiserat alla mina brevpapper. Varken spännande eller speciellt kul.

Jag har dock lyckats förmå mig själv att vattna alla stackars blommor och igår kväll blockade jag en duk jag virkat till sovrummet, och den var torr och fin och redo att läggas på plats när jag vaknade imorse. Jag gillar det. Mitt tonårsjag som bara älskade svart skulle fan fått en hjärtattack om hon vetat hur min färgsmak skulle komma att utvecklas. Men hon har ingenting att säga till om. Jag gillar färg, det gör mig glad, och när jag känner glädje så fort jag kommer in i mitt träliga lilla sovrum, då är jag fan nöjd.

Sofia har något möte på jobbet och slutar därför senare än hon egentligen skulle och jag tänker ta tillfället i akt att påbörja ett brev med destinationen Hong Kong. Efter allt sorterande tidigare idag lär det ändå bli lätt att hitta bra brevpapper relativt snabbt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s