Familj, Kiba och Kami, Vardagligt

Dyngsur och lite bitter

IMG_0371.jpgIMG_0375.jpg

Det är inte alltid så jättekul. Igår började hälen strula igen, problemen jag haft till och från med hälsporre eller whatever. Ändå fick jag för mig att jag skulle träna vilket resulterade i att jag imorse, när jag vaknade, knappt tog mig fram.

Vädret innan förmiddagspromenaden var mulet med lite duggregn men eftersom det var så pass lite regn struntade jag både i hundarnas regnkappor och paraply till mig själv. Såklart började det spöregna och där stapplade jag mig framåt som en halt hundraåring, blev indragen på en isfläck och hälsporrehälen gled framåt i en jävla fart.
Dessutom, eftersom jag har så torra ögon, började de strula så fort regnet träffade ansiktet. Hade varken mössa eller huva och allt det där spöregnet tycktes hamna i min panna för att sedan glida vidare över mina ögon. Blinkade för fullt och såg inte vad som fanns framför mig. Och hundarna ville såklart skynda på eftersom de det senaste året börjat hata regn, men jag kunde såklart inte gå snabbare för det.

Pust och suck typ.

Nu sitter jag hopkrupen i soffan. Hälen bultar. Kiba ligger mellan mina ben och tvättar sig och Kami sitter på armstödet bakom min rygg. Och regnet, nu när jag är på insidan igen, skapar ett fantastiskt bakgrundsljud.

Energinivån idag är låg. Den ligger på en fyra ungefär. I eftermiddag ska jag veckohandla och tänker därför ta det väldigt lugnt idag. Ska bädda hundarnas hundsäng (min gamla spjälsäng), städa undan på vardagsrumsbordet, leta garn på nätet till farmors födelsedagspresent och fortsätta skriva brev. Kanske tända lite ljus för myspys stämning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s