Mammalunch

IMG_0432.JPG

Idag kommer mamma hit. Hon fyllde den sjunde och eftersom vi inte gjorde något speciellt för att fira henne då beslöt jag mig för att bjuda över henne på lunch. Ska göra Tacorulle. En av de absolut godaste maträtter jag vet och som hon själv ännu inte testat.
Det känns bra att kunna göra någonting så pass normalt som att bjuda över sin mamma på lunch. Det är en stor grej och för bara några år sedan skulle jag inte ha klarat av att göra det.

Har hållit mig borta från bloggandet den senaste tiden för att jag varit allmänt trött och småbitter. Inte lång tid efter saltbristen blev jag trött och hängig igen. Denna gång på grund av allergin. Orkade inte göra mycket alls. Mest bara hänga i soffan och se på relity-tv och längta efter sängen.
Nu har jag mina allergitabletter, ögondroppar och nässpray. Kartongerna och burkarna med piller som ska fyllas på i min dosett varje söndags tycks bara bli fler och fler. Känns som ett jävla arbete att först hitta alla tabletter och sedan lägga i dem i rätt dag och rätt tidpunkt. Men det är ju värt det. Utan dosetten skulle jag vara helt lost.

Nu ska jag mysa ned mig i soffan med hundarna och stickning och glo på lite serier innan det är dags att börja med maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s