Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

När solen skiner

Vi har strosat runt i 45 minuter. En långsam och lugn promenad med mycket nosande, fågelkvitter och glädje. Kamis underbara ansikte så fort solen dyker upp och värmer hans kropp. Ett enda stort leende, på det där typiska hundsättet.
Som vanligt nu när det är varmare ute igen fick de äta sin mat i gräset. Kibas svans viftar konstant när han nosar efter mat. Snabbt och ivrigt. Kamis är lika livlös som vanligt, men sniffandet desto ivrigare.

Det är nästan ofattbart skönt ute. Solen skiner – och värmer – och jag ser fram emot att imorgon gå till Hästhagen och grilla med Sofia, mina föräldrar, Kenny och Vincent. Vi planerar att gå både dit och hem, passa på att både njuta av vädret och få lite motion. Om väderappen stämmer ska det bli ännu varmare imorgon.

Mina planer för dagen är att sticka på farmors 80-årspresent och skriva brev. Men först av allt behöver jag laga mat. Blomkålsgratäng med korv. Har inte testat blomkålsgratängen tidigare och ser fram emot att testa det. Hittills har inte en enda LCHF-maträtt jag testat varit annat än god så jag har höga förhoppningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s