Färdigheter, Känslopåslag, Medicin, Mentala sårbarheter, Svårigheter

Den här jävla ångesten

IMG_0766

Vi gick ut med hundarna tillsammans för att försöka mildra min ångest. Hela mitt jag skriker efter att isolera mig. Hålla mig instängd, gärna under täcket i sängen, med neddragna gardiner och öronproppar för att stänga ute ljud. Att hela tiden jobba mot den där viljan, det tar mycket på krafterna.

Ångesten mildras i några minuter och så kommer den tillbaka med en känsla av katastrof och panik. Nästan ingenting känns bra och allt som ska göras känns fruktansvärt ansträngande.

Snart är väntan gällande lägenheten över iallafall och då hoppas jag att ångesten kommer mildras. Att overklighetskänslorna kommer försvinna.

Idag ska jag sätta mig med min Bullet Journal och försöka strukturera upp den kommande veckan. En, två saker jag behöver göra varje dag, men ingenting för stort. Imorgon ska jag iallafall vattna blommor och på tisdag ska jag planera in ett träningspass. Var duktig på att träna två gånger i veckan tills jag klantade mig med medicinen och den här veckan har jag inte lyckats komma igång igen. Men tisdag och kanske fredag. Vill komma tillbaka till någon form av vardag och normalitet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s