Utmattande men minnesvärd

Ligger såklart i hammocken igen. Den är min absoluta favoritplats. Skönt tillbakalutad mot några kuddar, med fri sikt ut över gården. Har jag sagt att jag älskar att vara här?

Dagen har varit skön om än ganska utmattande. Efter frukost och läsning tog vi cyklarna hem till Malin och hämtade Nino.

Sofia och jag brukar slåss om vem som ska få hålla hans koppel och denna gång vann jag. Nino var lika glad och lugn som han alltid är och det var tråkigt att lämna av honom igen.

Sedan cyklade vi vidare, med en giraffhund i ena cykelkorgen och en kanelbullehund i den andra.

Vi stannade hos Sofias mormor i kanske en och en halv timme. Tittade på Allsång på Skansen tillsammans och hade trevligt. Hundarna var helt slut efter att ha varit i värmen och Kami somnade på vardagsrumsmattan medan Kiba somnade mellan Sofia och mig i soffan.

Tillbaka i paradiset igen åt vi körsbär och drack pepsi och jag hann läsa ut en bok innan vi började med maten.

Det har varit en bra dag. Lång och varm och uttröttande men fin och minnesvärd. Beroende på hur min energinivå är imorgon får vi se om jag följer med Sofia till hennes mormor och tar ut Nino igen. Jag hoppas att jag kommer orka.

Snart är det dags att ta min kvällsmedicin och sedan ska vi ta en sval promenad med de små odjuren. Och efter det blir det pyjamas, glass och kanske lite mer läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s