Känslopåslag, Kiba och Kami, Vardagligt

Värmemonster

Kiba är lika utmattad av värmen som jag är

Den här värmen alltså. Innan den här sommaren hade jag ingen aning om att jag är så fruktansvärt dålig på att hantera värmen. Svettas konstant och känner mig klibbig och obekväm och omöjlig att ha att göra med. Hemma går jag runt i trosor* och BH och suckar och stönar och gnäller och försöker hålla mig lugn, men den där obekvämheten som får nästan allt att kännas obekvämt gör att paniken ofta hälsar på.

Ute har jag gått runt i harmensbrallor fastän jag helst av allt velat ta på mig korta shorts eller kjol men av någon anledning har pälsen på benen känts väldigt svårt att hantera i år. Så i helgen rakade jag benen, för första gången på kanske sex år. Fick ångest först. Kände mig kass som svek mina egna ideal – tills jag insåg att jag nu känner mig bekväm nog att gå runt med bara ben och då får det vara okej.

Jag längtar efter regn och höst och snö och kyla. Att kunna stänga balkongdörren och kura ned mig under täcket. Eller en sommar utan den här extrema hettan som förvandlar mig till ett monster. Att bara andas tar ju fan på krafterna.

* på tal om trosor – när jag började med LCHF hade jag storlek 52 och nu kan jag ha trosor i storlek 44/46 😁😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s