Färdigheter, Hjärta, Karla, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Psyk, Vardagligt

Dunder och rädda hundar

Jag vaknade strax innan åtta av att Kami skällde hysteriskt och ville ut från sovrummet. Det visade sig att det åskade, blixtrade och regnade som fan. Ett ypperligt tillfället att läsa till ljudet av regn ♥️

Fixade kaffe och lade mig i soffan med boken Ingenting och allting av Nicola Yoon, med två gosiga hundar tätt intill.

Nu, drygt två timmar senare, är jag nyvaken (råkade visst somna om) och kaffetörstig och sugen på zucchinifrallorna jag bakade igår. Sofias semesterdagar är förbi. Fyra veckor som gick äckligt fort och varken hon eller jag är redo för vardagen igen.

Men vi har en lördag och en söndag kvar iallafall och jag har flera fotbollsmatcher inplanerade att se (jag vet inte vad som hänt, helt plötsligt betalar jag 400 i månaden för att ha tillgång till Viasat sport! 😱) och böcker att försvinna i. Några dagar till att vila upp mig.

På måndag återvänder Sofia till jobbet och jag har – äntligen – en tid på Karla, hos M. Det längtar jag efter för jag behöver hjälp att hantera kaoset som hotar att bryta ut efter semestern. Efteråt ska Sofia och jag har picknick i parken, om det är fint väder, med skitgoda omelettwraps och pepsi och trötta hundar. Behövde planera in någonting positivt nu när hon ska börja jobba igen så allt inte känns totalt menlöst och energikrävande.

Men nu ska jag fortsätta läsa innan det är dags att ta tag i dammsugning och matlagning. Och jag skulle behöva baka lite mer frallor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s