Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

Spontanitet

IMG_1730.jpg

IMG_1736.jpg

IMG_1741.JPG

IMG_1748.JPG

Kom precis hem från en mysig kvällspromenad med Sofia, Lahti och alla hundar. Det är fint det där, att vi numera spontant kan bestämma oss för att ses, nu när Lahti bor i Örebro.

Nino var i full gång med att bada i en vattenpöl när vi mötte dem där ute och sedan fick han bada i bäcken. Kami blev smått galen medan Nino badade men när vi väl började promenera gick det bättre igen.

Vi gick förbi lägenheten Sofia och mamma tittade på tidigare idag. Ännu en etagetrea och den verkar till och med mer perfekt än den förra vi tittade på. Förra gången låg vi på plats sju och de på plats sex fick lägenheten. Denna gång ligger vi på plats sex och jag hoppas, hoppas, hoppas att den kommer bli våran.

 

Annars är det väl okej. Varken mer eller mindre. Sofia drar till Loka Brunn imorgon och jag skulle ljuga om jag sade att det känns helt lugnt. Det gör det inte. Dock jobbar jag på att acceptera det och jag jobbar med mina tankar. Och tur har jag som har en mamma som ställer upp som barnvakt. Utan hennes hjälp skulle natten bli till en enda lång mardröm.

Och på fredag, när Sofia återvänder, kommer det kännas fantastiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s