Sorg och glädje

Just nu mår jag bra. Tänderna är nyborstade, kaffebryggaren laddad, jag har gosat lite med Sofia och är ren med nytvättat hår. Och jag har spenderat den senaste halvtimmen med att läsa i en av Wicca-böckerna jag fick när jag fyllde.

Så det känns bra. Jag är redo att lämna den här dagen bakom mig och vakna upp till en ny, förhoppningsvis mindre trött, dag imorgon.

Idag är det ett år sedan Sigrid lämnade oss och såklart har en stor del av dagen ägnats åt tankar på henne (ärligt talat tänker jag på henne mer eller mindre varje dag). Det är ofattbart att ett helt år har passerat sedan den där fruktansvärda dagen. Du kommer aldrig glömmas bort och du lever vidare i våra minnen. Och jag hoppas, innerligt, att du fått den frid du så länge sökt och behövt.

Jag glömmer dig aldrig, Siggan, och det gör nog ingen annan som fått träffa dig heller, någonsin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s