Familj, Färdigheter, Hjärta, Känslopåslag, Vardagligt

Vilja att fly

Det är mycket ångest och oro nu. En oförmåga att koppla av och en nästan konstant vilja att fly. Fly in i böcker eller serier eller fotboll.

Lägenheten är våran. Fick mejl igår och förstod först inte vad jag läste. Ringde upp Sofia som blev överlycklig och sedan mamma och efter det pappa och de blev överlyckliga även de. Och jag med såklart. Känns nästan för bra för att vara sant.

Skulle till tandläkaren på måndag men bokade om tiden. Behöver energin till kontraktskrivning. Och allt annat som kommer stressa sönder mig.

Men jag är glad, och framför allt är det värt det.

Planen igår var att ha läskoma för att vila upp mig, men så ville Lahti ses och jag förvånade både mig själv, henne och Sofia med att dissa koman för att vara social. Dessutom flyttades läskoman till idag (med en paus för fotboll vid fem). Jag var en bitter och folkilsk jävel, kanske inte det mest fantastiska sällskapet, men de båda accepterar mig så som jag är. Känner ingen tvång att jag måste anstränga mig och låtsas vara glad och det är väl bland annat därför jag utan problem kan välja bort mina böcker för umgänge med dem.

Men nu ska jag tillbaka till sängen. Öppna en kall pepsi och läsa. Och förhoppningsvis hålla mig vaken, men det känns högst tveksamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s