Högtider, Vardagligt, Wicca

Inte som planerat

Är lite småbitter. Hann vara pigg och glad i ungefär en vecka innan jag blev sjuk. Såklart. Så självklart. Livslusten som började komma tillbaka har nu mer eller mindre försvunnit igen och som alltid när jag är sjuk får jag för mig att det aldrig kommer vända igen.

Mabon i söndags blev inte alls den där mysiga dagen jag planerat för. Istället blev det soffliggande och svimkänslor när jag försökte göra någonting. Sofia är sjuk hon med. Vi ligger i varsin del av soffan och gnäller ikapp.
Och eftersom jag är sjuk blir det ingen match för mig idag. Det känns surt som fan. Har längtat efter det här sedan förra matchen vi var på, men jag ska göra det bästa av situationen. Iallafall försöka. Nedbäddad i soffan med något gott att äta på. Och eftersom jag ser matchen på teve kommer jag hinna se hela Uniteds match som börjar vid nio. Alltid något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s