Familj, Hjärta, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Svårigheter

Snart är det bye bye

Mår konstigt och känner mig skum. Visste ju att det här med flytten skulle bli jobbigt och är inte det minsta förvånad men det är fortfarande väldigt frustrerande. Sofia är så lycklig. Det sprudlar verkligen om henne. Jag önskar att jag kunde joina henne i den där lyckan istället för att pissa på stämningen, men det är så mycket ångest och overklighet som pressar bort det positiva att jag förvandlats till en inbunden, tickande bomb. Somnar tidigt. Orkar inte prata mycket och inte heller planera. Sover länge och vill undvika att vara vaken. Att vara närvarande.

Igår fick jag se lägenheten för första gången och den är helt otrolig. När jag gick runt där inne kunde jag inte förstå att jag faktiskt ska få bo där. Att jag har privilegiet att få bo där. Det är en drömlägenhet i mina ögon. Ingen tvekan om den saken.

Sovrummet på övergången är så stort och från fönstret ser jag rakt över till dörren till porten här. När löven försvunnit kommer jag säkert se sovrumsfönstret.

I hallen på övervåningen finns det ett fönster i taket! Ett fönster där jag kommer höra regnet smattra och det kommer bli en perfekt läshörna där.

Och sovrummet på nedervåningen som jag ska få ha som craftroom! Det är helt fantastiskt. Kan inte förstå att jag ska få bo så fint och stort efter alla år i denna trånga, risiga lilla helveteshåla.

Så jag är glad också. Överlycklig till och med. Överlycklig och skräckslagen.

Idag ska mamma och pappa handla på IKEA åt oss. TV-bänk till vardagsrummet, skrivbord + stol och ett altare till mig. Och imorgon flyttar vi. En natt kvar innan jag kan lämna allt det här bakom mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s