Familj, Hjärta, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Lille trattskallen

Kiba. Min fina lilla plutt. Min trattskalle. Redan i onsdags var han betydligt piggare än vad vi räknat med. Försökte få honom att sova i ett mörkt och tyst rum men killen var inte nöjd och redo att slappna av förrän vi alla var tillsammans.

Idag är han helt och hållet sig själv igen. Energisk och uppmärksamhetskrävande och han har också lärt sig hantera tratten. Han går inte in i saker fullt lika ofta och det tar inte heller fem minuter för honom att hitta ett bekvämt sätt att ligga på.

Såret läker fint och han ska fortsätta få smärtstillande i tre dagar till. Tratten ska vara på upp till fem veckor men vissa stunder, när vi har fullt fokus på honom, slipper han den.

Så det känns bra. Känns som att det var rätt beslut.

Annars har dagen varit fylld med ångest och oro och jag har haft svårt att koppla av. Lyckades dock äntligen få till det i hallen på övervåningen så jag känner mig ganska nöjd. En mysig plats att sitta och läsa. Så någonting bra har dagen ändå inneburit. Och Sofia och jag har haft en mysig kväll i soffan med flera avsnitt av förra årets Bonde söker fru.

Imorgon jobbar Sofia till stängning och jag får finbesök av mamma. Pappa lät lite förvånad över min glädje att mamma skulle komma och jag förstår det. Att få besök i förra lägenheten var aldrig kul. Det var instängt och trångt och bara jobbigt. Nu finns det plats att vara på. Plats att andas och få ro. Det blir en helt annan sak.

Men nu ska jag äntligen få sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s