Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Svårigheter

En kropp fylld med oro

Idag var jobbigare än igår. Inte fullt lika utmattad men idag har jag istället haft ångest. Inte högre än tre eller fyra men tillräckligt för att fylla min kropp med oro. Fokus har legat på distraktion och de stunder jag orkat sitta upp har jag spelat Sims, annars mest legat i soffan och läst eller glott på fotboll.

Jag våndas inför imorgon. Rädd för att vara ensam fastän jag vet att det är det bästa för mig. Att tvingas ut, på promenad med hundarna, och försöka få till någon form av… normalitet kanske. Kraft att göra något vettigt kommer jag med största sannolikhet inte ha, men det är okej. Om allt jag orkar är att spela Sims och dricka kaffe får det vara så. ÖSK har en träningsmatch jag inte tänker missa och planerar redan nu att lyssna på podd och pussla. Det är perfekt avkoppling för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s