Familj, Färdigheter, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Jag kan inte göra annat än försöka acceptera läget

En mysig stund på kvällen

Jag är så trött att allting gör mig gråtfärdig. Igår låg energinivån på en ganska stadig etta (vilket var ett helvete när jag skulle ut med hundarna) och jag spenderade nästan hela dagen i soffan. Försökte acceptera läget. Det finns inte mycket annat att göra.

Idag pendlar energin mellan en tvåa och en trea och jag ska försöka att iallafall jobba lite på boken. Kanske variera boken med soffhäng.
Det blir en lång dag idag. Två promenader och sedan veckohandling. Och imorgon jobbar Sofia till sju och på fredag har hon stängning.

Det är nästan lite skrattretande. Det brukar bli såhär när jag redan innan är trött. Men den här helgen ska jag fan i mig inte göra någonting annat än vila. Och laga mat. Resten får bli lidandes men det behövs om jag ska lyckas få energi nog att sköta min vardag igen. Det finns ju ingenting jag hellre vill. Städa, arbeta, vara aktiv och produktiv. Låta livet rulla på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s