Ibland klarar jag av att hantera ändringar

Det är fredag och om några timmar har Sofia redan jobbat två veckor efter semestern. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid hur snabbt tiden går och hur ska jag kunna det när det känns som att jag inte hinner med? Poff, så har ännu en vecka gått.

Just nu mår jag bra. Känner den där ron igen. På söndag fyller jag år och ÖSK har hemmamatch. Sedan jag fick veta att de skulle spela hemma på min födelsedag har jag varit inställd på att Sofia och jag skulle gå tillsammans och sedan käka på Max.
Men inget blir som planerat och jag är faktiskt helt okej med det. Max är jag inte alls sugen på nu sedan jag är igång med LCHF på riktigt igen.
Och Vincent, som den här veckan gått i ÖSK:s fotbollsskola, ska in på planen på söndag och avtackas och det är ju klart som sjutton att hans farmor ska vara där.

Så med andra ord blir det jag och mamma och jag är redan beredd på att börja böla när jag få se Vincent på planen. Det är ju en fantastisk mix – ÖSK och min brorson. Kan det bli bättre?

Istället för att mysa på matchen med Sofia ska vi försöka ha en mysig helg (som dock inkluderar både matlagning och dammsugning). Det känns rätt sjukt att jag blir 34. När jag får höra om folk från mitt förflutna, runt min ålder, som skaffat barn blir jag alltid lika paff. Tänker Shit vad unga föräldrar de kommer vara. Men så kommer jag på att jag inte alls är 17 år längre.

Helt sjukt.

Men nu – skriva. Och sedan massa PLL och lite handarbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s