Vardagligt

Vore fint med lite mer energi

Har varit allmänt trött och håglös idag. Håglös kanske är fel ord att använda. Jag har helt enkelt varit så trött att jag inte klarat av att hålla mig vaken.

Tog mig upp en stund efter nio och började läsa och tänkte att jag nog var lite piggare än igår. Pratade lite med pappa och gick sedan ut med hundarna i regnet och när jag kom in igen kändes det som att både kroppen och hjärnan var på väg att lägga av.
Ringde upp mamma (vi talar alltid i telefon efter förmiddagspromenaden) och försökte hålla mig vaken men så fort vi sagt hejdå tillät jag mig själv att sova.

Och sov gjorde jag i tre timmar. Vaknade lika trött som jag var innan tuppluren men lyckades ändå hålla mig vaken med hjälp av läsning tills det var dags för eftermiddagspromenaden.

Sofia kom hem runt halv fem och jag satte mig en stund på övervåningen och lyssnade på podd och pusslade. Satt där i över två timmar och efteråt kändes jag lite klarare i huvudet. Hur nu det är möjligt. Men pussel är bra för mig. Iallafall när det går bra. Går framåt 😉

Har nu precis tagit min kvällsmedicin och Sofia är ute med hundarna. Tänker inte försöka hålla mig vaken längre. Tänker inte ens ta med en bok upp till sängen. Nej, det är dags för mig att smörja in mina ögon och sussa sött och hoppas på mer energi imorgon. Det kommer sannerligen behövas eftersom jag ska iväg och handla då.

Blä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s